MENU

STARTERS

Gazpacho –  10.95

Frisse bieten gazpacho met soya yoghurt.

 

Steak Tartare –  11.95

Grove steak tartaar met een kwartel eitje, truffel aardappel chip, basilicum en gerookte paprika olie.

 

Coquille –  10.95

3 oesters bereid op Rockefeller wijze met spinazie, pancetta, crumble en geclarifeerde boter.

 

King Oyster Coquille –  7.95

Wilde oesterzwam met bieslookschuimen een pistache crumble.

 

Oysters –  9.50

3 oesters geserveerd met een frisse citrus vinaigrette. 

 

Oysters Rockefeller –  10.50

3 oesters bereid op Rockefeller wijze met spinazie, pancetta, crumble en geclarifeerde boter.

 

Avocado Mango Tartare –  9.50

Tartaar van avocado en mango met gegrilde kip.

SALADS

Juul’s Salad –  14.95

Wilde spinazie salade met geroosterde amandelen, aubergine, pancetta, geitenkaas, dadels, granaatappel en een frisse yuzu munt dressing.

 

Sunburst Salad –  14.95

Gemengde salade met gegrilde watermeloen, feta, gekarameliseerde walnoten en cranberries in port.

MAIN COURSE

Ribeye –  19.50

Ribeye 180gr, bimi, gerookte pastinaak creme en zwarte knoflook boter.

 

Blackened Salmon –  17.50

Krokante zalm met gegrilde asperges, avocado, mango en een margarita lime saus.

 

Angus Burger –  16.50

Angus burger met friet van zoete zaardappel en koolsla.

 

Etouffee –  16.50

Traditionele New Orleans etouffee van garnalen.

 

Vegan Gumbo –  16.50

Nola original vegan gumbo met gerookte tofu, okra, paprika.

 

DESSERTS

Oreo Cheesecake –  7.95

New Orleans favoriet met een twist. Deepfried leche frita met een bolletje vanille ijs.

 

French Toast –  7.95

French toast met bosvruchten, kletskop crumble en een bolletje kaneel ijs.

 

Beignets –  7.95

Favoriet uit New Orleans maar dan met een twist. Deepfried. leche frita met met een bolletje sorbet.

 

Nola’s Kiss –  22.00

Proeverij van onze desserts (2 personen).