MENU

STARTERS

Sea Bream –  11.95

Ceviche van dorade met. zoete aardappel,mais, koriander en leche de tigre.

 

Pastrami –  11.95

Pastrami met spitskool, madarijn en. gepofte rijst.

 

Caprese –  10.95

Tomaat met pesto, gerookte kaascreme, kruidensla en olijf crumble.

 

SALADS

Juul’s Salad –  14.95

Gemengde salade met geroosterde amandelen, aubergine, pancetta, geitenkaas, dadels, granaatappel en een frisse yuzu munt dressing.

 

Ceasar Salad –  14.95

Romeinse. sla met gegrilde kip,  pancetta, ansjovis dressing en croutons.

MAIN COURSE

Bavette –  22.50

Bavette met chimichurri, duxelle en gnocchi.

 

Codfish –  19.50

Kabeljauw met kruidenkosrt, mosselen, mini venkels en venkelsalade.

 

Cauliflower –  17.50

Gegrilde bloemkool met amandel olijf tapenade,  kappertjes, groene peper, citroen confeit en kruidensla.

 

DESSERTS

Panna Cotta –  9.95

Huisgemaakte panna cotta met bosvruchten soep en ijs.

 

Blondie –  9.95

Chocolademousse met ijs en passievrucht crumble.

 

Bread and Butter –  8.95

Favoriet uit New Orleans maar dan met een twist. Broodpudding met vruchten compote en caramel.